you light up my world like nobody else

En fin liten flumbild på mig och Kajsa från förra tävlingen <3

TJENARE! Förlåååt! Det är så himla mycket nu i slutet av terminen så jag håller på att flippa ut! Nejdå, men nästan! Imorn ska jag snacka muntligt på spanska inför läraren, på torsdag ska jag lämna in ett arbete om katolicismen, på lördag ska jag förmodligen grilla med friends, på söndag ska jag träna med kajsa, på måndag ska jag träna och plugga inför musikhistoria prov, på tisdag är det uppvisning med dansen, på onsdag ska jag kanske träna med kajsaoch plugga  och på torsdag åker vi till göteborg (SM)!! De är vad jag ska göra de två veckorna framöver! Plus att de är massa plugg som jag inte kommer ihåg nu-.- Så ni kan ju förstå att jag inte hinner blogga så mycket, eller ja inte alls.. Så just nu försöker jag bara rena mina tankar med lite gitarr och ja, sen ska jag väl sova antar jag! Roligt inlägg jo jag vet, ha de bäst så bloggar jag snart igen! Kram<3

-Eme

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *