why let it go?

TJA! Har egentligen inte tid att blogga men det är roligast när en blogg är aktiv, eller vad säger ni?

bild från förra helgen

Vanlig skoldag idag, fick reda på so provet och fick godkänt, YEAAH! Fast jag är ändå inte nöjd över resultatet, inte mitt bästa direkt *host*.. Imorn har jag spanska prov också, jippie eller inte. Har haft de sista träningarna innan tävlingen på lördag också, och det känns bra! Den här tävlingen ska jag bli nöjd med!  Annars så vet jag inte vad jag gör.

Har inte så mycket mer att säga… Om ni har någon idé på vad jag kan skriva om eller om ni tycker jag ska ha någon frågestund eller något så säg till! Har idé brist för tillfället. Jo en grej till!! Ni måste bara se det här! Ni kommer garva ihjäl er! Fast det kanske är roligare ifall man kollat på fler av hans klipp innan, men ändå! Det gjorde min dag säger jag bara<3

-Eme

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *