VILL HA SOMMAR!!

 

(wunderfullig bild)

Sluta snöa förfäään! UUHH :C Vill ha sommar nu, inte mer snö! Blir fett deppig på vintern, orkar inte vara deppig!

 

Hej btw.. jag är lite sur nu.. hehe.. Sitter och skriver klart svenska manuset D: Orkar inte-.- Äsch, den är snart klar så då är det gjort iaf. Senare ska vi till familjen Hagvåg för älskade kussen fyller tre år, stor cheyy! Efter det ska vi nog bara åka hem en liten stund och sen vidare till familjen Thane. Henrik fyller också år.. Känner btw fyra som fyller år idag, Cecilie (kusse), Sebastian (kusse), farfar och Henrik (kompis pappa). Då vet ni, rolig information right?

Har haft fullt upp den här veckan så förlåt för väldigt dålig bloggning, jag måste skärpa mig:/Skolan tar kål på mig, orkar inte göra någonting när jag kommer hem från skolan på dagarna.. *tummen ner* Tog lite bilder häromdagen btw, ni får se dom senare eller imorn. Orkar inte gå ner och hämta kameran >< Lat, jo tack javet!

Nu ska jag sluta skriva och fortsätta med svenskan så chaoo<3

-Eme

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *