Vi ska utvecklas fast allting blir så invecklat

Hej!
Sitter ju nu i skolan och håller på att somna på grund av så trött. Kan inte sova på natten även fast jag är skittrött så det tar stryk på min ork på dagen.
Saknar sommaren så mycket, helt sjukt. Tanken på att kunna gå runt ute med bara shorts och linne gör så att mitt hjärta hoppar upp och ner av längtan. Känns så fel eftersom det snart är snöns tid och jul. Det ska också bli mysigt men inte lika som sommar. Blir alltid så deppig av snö och kyla, kan börja gråta för att jag fryser vilket känns stabilt eheh… En till ska jag saknar nåt grymt mycket är julkonserterna med Fryx. I måndags och sen nästa vecka så pågår repen inför konserterna för alla fryxare och jag vill också. Jag vill också gå dit varje dag, skippa lektioner och sjunga halsen av mig med fina Fryx. Kommer aldrig sluta sakna musiken där, går musik nu på Rudbeck också men det är inte alls samma sak. Inget slår Fryx musik för mig, det gör det verkligen inte, och speciellt inte när man fick stå där och sjunga med sina bästa vänner. Älskade det helt enkelt och jag ångrar ingen sekund av mitt val där i trean. IMG_3677IMG_3657IMG_3343

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *