Stress, skola, träning

Är ni också som jag? Har massa plugg och saker att göra men att det är för mycket så att ni inte vet vart ni ska börja? Välkommen till klubben. Jag hatar egentligen inte att plugga, det värsta jag vet dock är när jag är klar med en sak och direkt måste börja med nästa. Jag vill kunna vila ett tag utan att stressa ihjäl mig för annars får jag panik och gör ingenting istället. Vilket har hänt nu. De kommande två veckorna ska vi testas på allt vi gjort än så länge i kurserna och jag KAN verkligen inte plugga när jag vet att jag har för mycket att göra. Det är som att jag tänker på att jag måste göra hundra saker och gör noll. Vet verkligen inte vad jag ska börja med eller hur jag ska göra det, min hjärna har fått korvstoppning.
plugg-genreMen vad som brukar hjälpa mig är att träna. Få en egoboost och känna att man duger och räcker till för att sen bevisa det via skolan också. En promenad, en vända till gymmet, någon sport, vad som helst egentligen bara man gör något aktivt. Dock så har jag inte haft tid med att träna denna vecka förutom dansen vilket gör mig frustrerad för vill verkligen inte slarva med gymmandet. Men vad gör man inte för att sitta och stirra på sin plugghög, behöver seriöst SERIÖS hjälp snart.. Bye.pipipi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *