Redigerar för fulla muggar!

Tja, sitter och redigerar över hundra bilder! Dom här två dagarna har varit awsome!

Igår efter skolan drog jag hem till Tom med massa goa vänner, chillade där tills vi skulle ner till stan och äta. Efter de gick vi till Filmstaden och kollade på Hungerspelen! Den var jättebra!

Idag tvingade jag med Ottilia till stan för självaste Ulrik Munther skulle ju sjunga och signera där! Vi åt, gick runt lite, köpte frapino och sen drog vi till igor där han skulle sjunga. Väl där så ringde jag till Frida, hon och hennes kompis kom, vi tog bra platser osv. SEN KOM HAN!<3 As bra! Efter han sjungit klart rusade vi ner för alla rulltrappor som alla f 12or gjorde, haha! Fick en signering och en kram! Awsome! Efter de var jag och Frida i chocktillstånd! Snart kommer även Cornelia med familj hit på middag, möjs!

Så har mina dagar sett ut, hoppas ni har haft de lika bra som jag! Ska redigera klart bilderna nu så kommer dom i ett inlägg lite senare, hare gött<3

-Eme

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *