Pugs before drugs

Älskar min nya tröja, fick inspiration av min tränare som hade den och då blev jag så kär i den hahah! Är den inte underbar? bild Var för övrigt på opera i måndags med musikprofilen från Rudbeck och kollade på Don giovanni som var bra. Det var trevligt att göra något annat för en gångs skull. Vi tog bussen direkt efter skolan och när vi kom fram så gick vi till Max och åt där, så himla gott, sen började operan och vi var inte hemma förens vid 00.30 ungefär. Men det var en mysig liten utflykt vi gjorde tycker jag. IMG_9598Just nu sitter min moster + familj i bilen på väg hit och jag längtar så himla mycket efter dom! Det var väldigt längesen vi träffades så nu var det på tiden! Nu ska jag plugga matte så vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *