Plugg plugg och mer plugg

Tjo, inte bloggat på ett tag vilket betyder att jag har annat för mig (plugg). Sitter just nu som jag gjort hela dagen och pluggar historia vilket gå sådär. Känner att det är så mycket att komma ihåg så att det blir flummigt i mitt huvud. Men det ska nog gå bra ska ni se. Sen har jag även matteprov på Fredag och det känns faktiskt helt okej efter att bästa Cornelia hjälpt mig i Onsdags! Räknade mer då än vad jag gjort på hela terminen heheh.. Har bara en liten del kvar nu att lära mig sen är det klart!

TrysilSnart sportlov också och sjuuukt skönt ska det bli! Min, Cornelias och en annan familj ska åka till Trysil och åka skidor/snowboard och jag är så himla peppad. Ska ge mig på snowboard igen och hoppas på att det går bättre den här gången och inte slutar med att jag sitter i backen och grinar hahah! Kram på er och hoppas ni får en bra sista vecka innan lovet för det ska jag försöka att ha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *