Pank i plånkan

Hej! Lydde mitt råd igår och drog iväg och gymmade idag med Mimi. Det var väldigt skönt och jag känner mig duktig vilket är väldigt viktigt för mig när jag har presterat i något! Är dock lite mindre duktig när det gäller pengar (rubriken talar) för jag har nästan inga pengar kvar den här månaden. Jag behöver köpa massa skit och får panik när jag inte har råd, vilket alltid (läs ALLTID) leder till att jag får lite av nästa månads pengar i förväg. Allt detta blir en ond cirkel och jag suger på att hålla igen med pengar så jag inte handlar på ”kredit” om ni förstår vad jag menar. Behöver i alla fall ett nytt skal till telefonen för det jag har nu håller på att gå sönder i tusen bitar. Funderar då på något av dessa två (har dock inte bestämt mig för vilket):

skaal

         skal 

Se ya!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *