Mysig helg och jobbig vecka

sushidfghjkjbHej!
I fredags kom som sagt mina kusiner hit vilket var väldigt mysigt. Det blev mycket bus och lek, speciellt på lekplatsen varje dag. I lördags var jag, mamma och Åsa på stan och shoppade och åt på Varda vilket också var väldigt trevligt och vi köpte även med 30 bitar sushi hem för att Åsa ville testa det. Mmmmmh… Sen på kvällen kom även Konne hit.

För övrigt så kommer den här veckan vara väldigt stressig och jobbig med allt plugg vi har så ni kan inte förvänta er någon bloggning från mig. Jag måste verkligen försöka (för hundrade gången) att blogga mer sen när jag känner att skolan lugnat ner sig lite och även börja ta mer bilder med min fina kamera! Ska verkligen försöka sen när jag inte drunknar i plugg…
Ni får ha det så bra så länge så hörs vi, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *