Mat är livet!

Jag vet inte vad ni tycker, men blir man inte glad av att bara tänka på mat? Jag kan bli helt lycklig eller helt frustrerad av mat vilket beror på vilket humör jag är på. Men alltså helt ärligt, mat är mitt liv. Om jag fortsätter äta så som jag gör nu så kommer jag rulla fram i slutet av gymnasiet!
IMG_9961IMG_9962
Till lunch idag blev det en hallon och saltlakrits frapino som var sjukt god! Kan verkligen rekommendera den. Dock så tyckte jag att den skulle kunna haft mer lakrits smak. 
IMG_9959IMG_9965
När jag kom hem tog jag dock en extra lunch, Billys Panpizza fuckers! Så gott och fettigt,
mmmh. Sen fick jag en sån sjuk craving efter burger kings nuggets så då bad jag pappa att köpa det och vips så åt jag det också! Haha ja ni ser ju, måste verkligen börja träna mer!
Köpte ett par skor också på håltimmen som vi hade idag, visar dom senare, puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *