I won’t give up

Tjää! Sitter och skypar med en osocial pöjk som spelar skyrim medans jag pluggar och tjurar för att vädret börjar bli sämre! Kommer så passande nu när vi ska till johannisberg och ha cykelhajk med klassen.. suck.. Asso jag kommer komma hem med myggbetts exem efter cykelhajken, eftersom vi ska sova i vindskydd… Det kommer inte gå bra ska ni veta! Kommer inte våga sova! Vi kommer nog ändå inte sova så mycket om jag känner min klass rätt. Men nog om det!

Igår fyllde min kära vän Ottilia år! Och dum som min blogg va så valde den att lagga precis när jag skulle ladda upp inlägget som jag hade skrivit till henne och allt raderades. Eftersom jag är lat så pallar jag inte skriva om men det var iaf om hur mycket hon betyder för mig osv. Så grattis i efterskott bästa vän älskar dig!!<3

Hade vårat sista prov för terminen också idag, så j***vla skönt!! Bara ett läxförhör kvar och sen är allt klart och jag kan chilla sönder!! AWYEAAH! Nu ska jag sluta skriva och ägna mig åt sista läxan istället! Btw! Följ mig på instagram om ni inte redan gör det, följer förmodligen tillbaka;)  emeliefrantz heter jag där!

Puss!

-Eme

2 reaktion på “I won’t give up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *