drunknar

Ja, jag drunknar i läxor, arbeten, prov, redovisningar osv redan och det känns inte bra. Eller det känns i alla fall som att jag drunknar jämfört med i somras där jag kunde sova nästan hur länge jag ville, äta brunch varje dag, hänga med bra människor sent på kvällarna och mycket mer. Nu känner jag mig tvingad att göra saker vilket jag hatar. Så fort jag MÅSTE göra något så ställer min hjärna in sig på rebell läge och förstör för mig. Bild 2013-09-13 kl. 13.35Men gud så söt bild på mig och mitt retard tycker ni inte det?

Tycker ändå ni borde vara lite nöjda över mig som laddat upp så mycket bilder från Chicago! Tror inte jag kommer lägga upp några fler därifrån och eftersom jag inte tog kort på allt och alla varje dag så var det där de sju dagar där jag tog mest intressanta bilder. Tog faktiskt mest bilder med mobilen när vi gjorde lite andra saker och det är så dålig kvalité på de så orkar inte ladda upp dem. Ska dock försöka få upp ett Gotland inlägg någon dag. Kanske kommer upp i kväll vem vet. DSC_0818Sneak peak från Gotland bilderna! 

Firar btw 10 månader med min älskling idag! Är dock väldigt sur på mig själv för att jag inte hinner fira på något sätt och har inte hunnit träffa honom på jättelänge utanför skolan. Först var jag sjuk i typ en vecka och är fortfarande förkyld så vill inte smitta honom som jag gjorde förut när hela hans familj blev sjuka ehehhe… Men får ta igen det någon dag när vi inte har lika mycket i plugget! Ni får en fin bild från Gotland så länge och med det säger jag godnatt!DSC_0795

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *