Drömmar

Skolan har kommit igång och rutinerna har kommit tillbaka. Medan allt detta sker så drömmer jag om framtiden. Vad händer efter gymnasiet? Hur kommer mitt liv se ut? Kommer jag bo hemma? Osv. är frågor som snurrar runt i mitt huvud dagligen. Jag har ju drömmar men man vet ju aldrig vad som händer. Tänkte i alla fall att jag skulle dela med mig av 3 av de jag har inför framtiden. Om ni gillar detta inlägg och vill att jag gör liknande igen så kan ni gärna kommentera, Kram!

♥ Jorden runt resa
lkjhgfd
Jag har alltid tyckt om att resa. Se nya miljöer, kulturer och uppleva deras vardag. Även att åka på sol och bad semester, helt enkelt att allmänt se ett nytt ställe. Drömmen vore ju att åka på roadtrip i USA, tågluffa i Europa och sedan åka till Asien (typ Thailand) bara på semester och ha det skönt. Skulle även vilja bo ett tag utomlands för att se hur det är.

♥ Bilda en egen familj
vgyhnEnda sedan jag var liten har jag alltid drömt om att en dag få en egen familj jag kan dela vardagen med. Tänk att få se dig själv och den du älskar i ett barns ögon och bara veta att hen alltid kommer finnas där? Verkligen en av mina största drömmar. Även att köpa ett fint hus med stor trädgård och fin miljö. En/flera hundar kommer även vara med i bilden.

♥ Volontärarbete
dftyhghj
Att hjälpa till och göra skillnad på riktigt står helt klart också på listan. Vill så gärna åka utomlands till ett fattigt land och hjälpa till med undervisning, mat, ja vad som helst egentligen. Vill även hjälpa djur som är utsatta p.g.a. människor, visa att alla inte tänker som de som tjuvjagar och beter sig illa mot djur. Ett problem är dock att jag tycker att det är så jobbigt att se hur dåligt många har det i världen, människor som djur, när man själv har det så bra. Tycker att det borde vara en självklarhet för alla och just därför vill jag göra skillnad på riktigt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *