23/12

Hej! Redan jul (snart), det känns så konstigt. Jag får verkligen ingen julkänsla om det inte är snö, speciellt inte om det är grått och blött ute. Usch på vädret. Hoppas snön kommer snart i alla fall, även fast jag inte tycker om den så ska det vara snö under julveckan. Annars är det ingen riktigt jul, så är det bara.
Igår var jag först och fixade mina naglar på Studio Monroe där min fina vän Ida praktiserar. Det blev glitter, glitter och glitter. Älskar glitter, blir som ett litet barn när det gäller det. Blev skitnöjd och betalade med glädje bara 196 kr! Så bra och billigt. Efter det åkte jag hem till pojkvännen min och bytte julklappar och myste. Fick ett jättelikt armband av honom och av hans familj fick jag två biljetter till en dansföreställning som heter Siri, så snällt av dom ska bli askul. Så det ska jag gå på i Mars och ta med mig någon bra person. Bra julklappar av bra personer!
Om någon timme sitter jag för övrigt i bilen på g till Lidköping för att stanna där till dagen innan nyår. Ska bli himla  mysigt att träffa alla släktingar, speciellt min morbror och hans fru som har kommit hem från USA! Längtar så efter alla.  Nu ska jag packa det sista och få i mig någon mat, ha en riktigt god jul och hoppas ni får mycket fint och äter mycket gott. Puss och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *