12-01-15

IMG_2592<3
Hej på er och god fortsättning! Jag har haft ett väldigt lugnt och bra jullov där jag gjort knappt någonting. Har träffat släkten och varit med några kompisar och annars bara tagit det lugnt. Nu har skolan startat igen, vet inte riktigt om jag är peppad eller inte över den här terminen för byter åsikt hela tiden. Känner mig dock väldigt stressad över mina individuella val jag ska göra 2 februari. Det enda jag vet att jag ska välja är matte 3b och sen har jag ingen aning.. Känner mig inte lockad att välja någon kurs alls förutom typ bild som känns ganska onödigt haha! Hoppas jag får någon uppenbarelse snart och vet exakt vad jag vill utbilda mig till så att jag kan anpassa mitt val inför det. Ska verkligen försöka bli bättre på att uppdatera bloggen men har inte så mycket att skriva om då jag inte gör så mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *