10 saker

                                               10 saker ni kanske inte visste om mig:

1. Jag klarar verkligen inte av spindlar. Tror det är för att de har så många ben och ser så äckliga ut, men vet faktiskt inte vart det kommer ifrån. Jag kan börja gråta om jag ser bilder på dom eller om någon har leksaksspindlar eller något. Det värsta är att det alltid är jag som hittar dom också eftersom jag är den enda som tänker på det. Usch!
2. Jag älskar att dansa. Jag har gått danskurser ända sedan jag var 3 1/2 år och gör det fortfarande. Jag tävlade även förut i disco men det har jag slutat med nu. Nu är det street som gäller!
3. Det finns typ inget bättre än att resa. Att bara vara borta från allt ett tag och upptäcka nya platser och miljöer. Det är så klart att jag saknar kompisar osv. men det är också en fin grej med att vara borta ett tag, då får man även lära sig att sakna det som betyder något för en.
4. Jag går på rudbeckianska gymnasiet första året på linjen samhällsvetenskap medier och kommunikation. Jag valde den linjen för att jag alltid har tyckt om att skriva, fota och vara aktiv i media. Även för att jag ville välja en bred linje och då tog jag bort naturvetenskapliga linjen ganska snabbt från listan. Vi har dock inte börjat med själva inriktningen mot media än men nu är det inte så långt kvar eftersom vi börjar med det i tvåan.
5. Jag hatar fiskbullar. Det luktar så svinigt äckligt och klarar verkligen inte av att vara i huset när min mamma och min brorsa äter det. Jag och pappa sticker alltid iväg någonstans då hahah!
6. Jag har alltid varit kortast och minst i klassen…
7. Jag hatar min panna och det är därför den aldrig får vara med på bilder jag tar, hahah!
8. Jag älskar converse, sneakers över huvud taget! Varför gå och plågas av för trånga och för höga klackskor när man kan gå i sköna snygga sneakers? Väljer converse framför alla andra skor, om jag inte känner för något annat förstås. Plus det passar till allt, tro mig!
9. Bacon och lakrits är mina bästa vänner!<3333
10. Jag har aldrig fått göra ett omprov (!!!!!!!!!) Det är ganska sjukt faktiskt med tanke på hur många gånger jag har legat precis på gränsen från att ha fått underkänt. Typ som att få 0.5 poäng från godkänt, det har jag fått på ganska många prov och ja vad ska man säga, jag har en skyddsängel vi min sida hahah!

Piuu.. Det där var svårare än ni tror ska ni veta. Inte så himla lätt att bara komma på 10 saker folk inte vet om mig så vissa av grejerna blev lite tråkiga. Men jaja, ni får vara nöjda ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *